09 januari 2015

77. Charlie Hebdo, één van de gevolgen van Wereldoorlog III.

Een moorddadige aanslag, zoals nu op de kantoren van het magazine Charlie Hebdo, is niet goed te praten, doch was te verwachten.
Hoe is het zover kunnen komen? Voel je je ook oh zo machteloos als je ziet wat er allemaal voor negatiefs in deze wereld gebeurd?
Meer en meer geraak je er van overtuigd dat de slechten deze wereld voor hun eigen profijt bespelen.
Als christen geloof je in vrede en dat je waar dan ook op deze aardbol in harmonie kan leven met je medemensen van welk ras, godsdienst of land ze ook mogen zijn.
In elke godsdienst en "normale" geloofsovertuiging komt vrijheid van meningsuiting, vrede en dienstvaardigheid voor de naaste op de eerste plaats. Worden de godsdiensten en geloofsovertuigingen uit winstbejag tegen mekaar uitgespeeld?
Als je de uitgelokte, bloedige oorlogen in bijvoorbeeld Irak, Afghanistan, Palestina, Jemen, Syrië, Oekraïne, enz. voorgeschoteld krijgt op TV, walg je van degenen, die deze oorlogen voor hun eigen profijt in gang gezet hebben. Zijn alléén de terroristen aansprakelijk? Denk er even over na.
Overal ter wereld zijn witte marsen voor de vrede dringend nodig!
Anders gaat onze wereld, zoals veel bekende wetenschappers reeds aankondigden, zijn ondergang met rasse schreden tegemoet.
Tijd voor actie (witte marsen)? Ben je ook overtuigd van wel? 

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik vind dat WEL goed te praten. Als ik je 7 keer met aandrang vraag om mijn kop niet te publiceren en je doet dat dan TOCH?

Dan ga ik érg boos worden. Omdat het niet veel gevraagd IS.

Dat ze cartoons van Kissinger zijne kop gaan maken.